alle kategorier
EN

Industri Nyheder

Du er her : Forside>Nyheder>Industri Nyheder

Cashmere marked 2020. feb. 19

Tid: 2020-03-25 Hits: 36

”J.Crew har meddelt, at 100 procent af alle cashmere-trøjer og ikke-tøjstykker fra den nyligt lancerede Spring 2021-kollektion og fremefter vil blive produceret ved hjælp af The Good Cashmere Standard (GCS) -certificeret cashmere. J.Crew er en internationalt anerkendt omni-channel forhandler af tøj, sko og tilbehør til kvinder, mænd og børn.

Good Cashmere Standard (GCS) blev udviklet af AT by Trade Foundation (AbTF), en nonprofitorganisation, der sigter mod at forbedre kashmirgedernes velfærd, landmændenes og landbrugssamfundenes liv og det miljø, de lever i. Gennem sit partnerskab med GCS er J.Crew ikke kun i stand til at garantere en bæredygtig kashmirforsyningskæde, men kan også give fuld sporbarhed for certificerede kashmirstykker, sagde J.Crew.

J.Crew annoncerede også, at de udvider sit partnerskab med SFA (Sustainable Fiber Alliance) for at styrke kvindelige hyrder i Mongoliet til at forbedre deres økonomiske og sociale status. SFA fremmer en bæredygtig produktion af kashmir, minimerer miljøpåvirkningen, sikrer høj dyrevelfærd og beskytter husdyrs levebrød. Som en del af sit flerårige program med J.Crew vil SFA støtte næsten 1,000 kvindelige hyrder (og deres husstande) i Mongoliet, ifølge J.Crew.

Med SFA vil kvindelige hyrder blive uddannet i, hvordan de bedre kan forhandle handler og kontrakter, håndtere kontanter, træffe beslutninger og sikre højere økonomisk afkast for deres andelsselskaber. Der gives incitamenter til hyrdekooperativer, der inkluderer kvinder som deres medlemmer og har mindst en kvinde i deres beslutningstagningsstruktur, og til dem, der udvikler sociale sikkerhedsnet og tilbyder kollektiv støtte til sårbare kvindestyrede familier. Øget økonomisk afkast for kvindelige andelsselskabsmedlemmer opnås gennem et fibersorteringsprogram, der vil skabe mulighed for hyrderne til at sælge fiber af højere kvalitet til en premiumpris, ifølge en pressemeddelelse fra J.Crew.
                                                                                                                                      Fibre2Fashion News Desk (GK) ”

图片 1

Forrige: Ingen

Næste: Ingen